
Com cada any, en aquestes dates i aprofitant que la galera està plena i ovada, aprofitem per realitzar la diada de la Galera i l'ostró, al pavelló firal de Sant Carles de la Ràpita, on cadasqun dels restaurants que hi participem cuinem un plat amb aquest preuat marisc. Aquest any, coincideix amb la festivitat del Cupido, és a dir, els dia dels enamorats. A més de la Diada de la Galera i l'otra rissada del delta, i durant una setmana es podrà degustar als restaurants de la nostra ciutat una serie de menús al preu de 35 euros, on podran degustar aquest preuat marisc elaborat de les maneres més versemblants.
Al nostre restuarant es podrà degustar el següent Menú de les Jornades de la galera i l’ostra rissada 2009
Del 14 al 22 de febrer de 2009
Sushi de galera amb salsa de gingebre i soja.
Ostra rissada del delta al perfum d’escabetx.
Galeres saltades amb anís estrellat, bolets i alls tendres.
Calçots farcits de galeres amb salsa romesco.
Cruixent de galeres i carxofa confitada.
Bunyols de galera i bacallà.
Arròs cremós de galeres, bròquil i ceps.
Postres Casolans
Cafè
Celler
Viña Blanca de Vallformosa D.O. Penedès
Primum Vitae jove D.O. Rioja
Del 14 al 22 de febrer de 2009
Sushi de galera amb salsa de gingebre i soja.
Ostra rissada del delta al perfum d’escabetx.
Galeres saltades amb anís estrellat, bolets i alls tendres.
Calçots farcits de galeres amb salsa romesco.
Cruixent de galeres i carxofa confitada.
Bunyols de galera i bacallà.
Arròs cremós de galeres, bròquil i ceps.
Postres Casolans
Cafè
Celler
Viña Blanca de Vallformosa D.O. Penedès
Primum Vitae jove D.O. Rioja
No hay comentarios:
Publicar un comentario