jueves, 22 de enero de 2009

Com es costum La Festa de fi d'any 2008, amb 130 començals fou un èxit.

Des de Can Batiste volem agrair la participació a tots els clients que ens van poder acompanyar amb la celebració del Cap d'Any 2009. Aquest començament d'any, ple de nous desitjos, especialment tots aquells que varen desitjar el final de la sonada crisi econòmica, creiem que va començar amb bon peu, al menys amb el mateix que vam acabar el 2008. Per a començar el menjador del Restaurant va ser engalonat per a l’ocasió i la recepció va ser condicionada per a poder albergar el ball. El sopar va començar al voltant de les 20.30 del vespre i va estar composat pel següent menú:

Tàrtar de tonyina i llamàntol.
Ostres planes al perfum d’escabetx.
Carpaccio de llagostins i ceps.
Brotxetes de gamba roja amb salsa Riojana.
Escamarlans a la planxa.
Ravioli de boca de mar amb pernil ibèric
*.*.*.*.*
Rèmol a la planxa amb alls tendres confitats i coulis de fruita de la passió.
*.*.*.*.*
Costellar de xai amb el seu propi suc i reducció de mòdena.
*.*.*.*.*
Pastís de formatge fresc amb gerds muntat sobre crumble i gelat de mel.
*.*.*.*.*
Cafè i raïm de la sort

Tot regat amb
Chardonnay de Vallformosa D.O. Penedès
Penedès Primvm Vitae Criança D.O. Rioja
Reverté Electe Reserva Especial D.O. Cava

A les 00.00 vam celebrar les 12 campanades i va començar el ball amb música de tots els temps, entre altres ens van sorprendre cançons tradicionals com "El Carrilet" i "De Roquetes vinc" de Quico el Cèlio, i altres cançons de grups com el Duo Dinámico, Rumbes de Peret i los Manolos, els tradicionals pasdobles i com no King Àfrica.

Per últim ens agradaria destacar l’espontaneïtat de Miguel Brunet al organitzar a les 4 de la matinada un concurs de ball.

No hay comentarios: