viernes, 5 de diciembre de 2008

Hotel Can Batiste, participa als premis Nadal de Gastronomia en la presentació de 2 plats de l'aperitiu.


Seguint la tònica de col·laboració amb activitats promocionals, i de la mà de l'ajuntament de Sant Carles de la Ràpita, i d'altres poblacions del Delta de l'Ebre, com Amposta, Tortosa, Deltebre i Alcanar, l'Hotel Can Batiste va participar en la preparació de dos plats en l'aperitiu dels Permis Nadal de la Gastronomia que es van servir a l'Hotel Sanz de Barcelona aquest passat 30 de Novembre. A l'acte van assistir l'Alcalde i La Regidora de Turisme de Sant Carles de la Ràpita, així com el president de la confraria de pescadors.


Durant el Sopar es van entregar els prestigiosos premis Nadal de Gastronomía. On la Confraria de Pescadors de Verge del Carme de Sant Carles de la Ràpita va rebre un dels permis per la comercialització del producte de Pescaràpita.


Els plats que es varen presentar foren:


-Milfulls de llagostí i foie amb tófona negra al perfum de mascaró i reducció de Pedro Ximenez.


-Témpura de llagostí amb sésam.




No hay comentarios: