Preu 250 euros per persona en regim de mitja Pensió.
En Habitació doble. Suplement habitació individual + 15 euros. Nens fins 11 anys sense càrrec.

Entrada dimecres 24 de desembre de 2008.
Sortida diumenge 28 de desembre de 2008
24 de Desembre. Nit Bona. Arribada a l’hotel, check-in i còctel de benvinguda
Menú Sopar Nit Bona
Taquet de foie amb anguila fumada i reducció de Pedro Ximemez amb escames de sal .
Cloïsses amb fesols i salsa romesco
Xipirons amb carxofetes
Escamarlans a la planxa.
Navalles escaldades amb un saltat de bolets i oli de gingebre i soja.
----------------
Farcellet de rap, gambes i espàrrecs a la crema de safrà.
----------------
Filet de vedella a la brasa amb salsa de taronja.
Postres casolans
Cafè
Tot regat amb
Viña Blanca de Vallformosa D.O. Penedès
Primum Vitae Jove D.O. Rioja
Clàssic de Vallformosa Brut. D.O. Cava
25 Desembre Nadal
Esmorzar Bufet
Menú dia de Nadal
Pernil de gla amb pa i tomàquet.
Llagostins al vapor amb salsa tàrtara
Canelons de foie amb trossets de llagostins i ànec
----------------
Escudella de Nadal amb galets farcits de vedella
----------------
Gall de Sant Pere amb patates confitades i salsa de llamàntol.
----------------
Cuixa de xai al forn sense os amb bolets i mel
----------------
Còctel de crema de mandarina amb xocolata blanca i torró de Xixona
Cafè i torrons
Tot regat amb
Primum Vitae Jove D.O. Rioja
Clàssic de Vallformosa Brut Nature D.O. Cava
Aigües.
26 Desembre Sant Esteve
Esmorzar Bufet
Sopar
Amanida d’espinacs, amb pipes de gira-sol i taronja d’Alcanar amb vinagreta de mostassa
----------------
Sopa de peix amb rap i llagostins
O
Lasanya de bolets
----------------
Llenguado a la planxa
O
Costellestes de cabrit a la brasa
----------------
Postres Casolans
Cafè
Vi i Aigües.
En Habitació doble. Suplement habitació individual + 15 euros. Nens fins 11 anys sense càrrec.

Entrada dimecres 24 de desembre de 2008.
Sortida diumenge 28 de desembre de 2008
24 de Desembre. Nit Bona. Arribada a l’hotel, check-in i còctel de benvinguda
Menú Sopar Nit Bona
Taquet de foie amb anguila fumada i reducció de Pedro Ximemez amb escames de sal .
Cloïsses amb fesols i salsa romesco
Xipirons amb carxofetes
Escamarlans a la planxa.
Navalles escaldades amb un saltat de bolets i oli de gingebre i soja.
----------------
Farcellet de rap, gambes i espàrrecs a la crema de safrà.
----------------
Filet de vedella a la brasa amb salsa de taronja.
Postres casolans
Cafè
Tot regat amb
Viña Blanca de Vallformosa D.O. Penedès
Primum Vitae Jove D.O. Rioja
Clàssic de Vallformosa Brut. D.O. Cava
25 Desembre Nadal
Esmorzar Bufet
Menú dia de Nadal
Pernil de gla amb pa i tomàquet.
Llagostins al vapor amb salsa tàrtara
Canelons de foie amb trossets de llagostins i ànec
----------------
Escudella de Nadal amb galets farcits de vedella
----------------
Gall de Sant Pere amb patates confitades i salsa de llamàntol.
----------------
Cuixa de xai al forn sense os amb bolets i mel
----------------
Còctel de crema de mandarina amb xocolata blanca i torró de Xixona
Cafè i torrons
Tot regat amb
Primum Vitae Jove D.O. Rioja
Clàssic de Vallformosa Brut Nature D.O. Cava
Aigües.
26 Desembre Sant Esteve
Esmorzar Bufet
Sopar
Amanida d’espinacs, amb pipes de gira-sol i taronja d’Alcanar amb vinagreta de mostassa
----------------
Sopa de peix amb rap i llagostins
O
Lasanya de bolets
----------------
Llenguado a la planxa
O
Costellestes de cabrit a la brasa
----------------
Postres Casolans
Cafè
Vi i Aigües.
27 Desembre
Esmorzar Bufet
Sopar
Esqueixada de Bacallà
----------------
Remenat d’alls tendres i gambes
O
Lasanya de bolets
----------------
Rap a la marinera
O
Peus de porc a la brasa
----------------
Postres Casolans
Cafè
Vi i Aigües.
28 Desembre
Esmorzar Bufet
Check out.
Esmorzar Bufet
Sopar
Esqueixada de Bacallà
----------------
Remenat d’alls tendres i gambes
O
Lasanya de bolets
----------------
Rap a la marinera
O
Peus de porc a la brasa
----------------
Postres Casolans
Cafè
Vi i Aigües.
28 Desembre
Esmorzar Bufet
Check out.
No hay comentarios:
Publicar un comentario