miércoles, 12 de noviembre de 2008

Esdeveniment 6a Diada del Llagostí i Setmana del Llagostí (del 15/11/2008 al 23/11/2008 en Sant Carles de la Ràpita)Hora i lloc: 12h pavelló firal

Esdeveniment 6a Diada del Llagostí i Setmana del Llagostí (del 15/11/2008 al 23/11/2008 en Sant Carles de la Ràpita)Hora i lloc: 12h pavelló firal.La diada un event gastronòmic, on es fusionen vins DO Terra Alta, Caves Catalans, Olis Do Montsià, l'arròs del Delta i principalment es destaca la creació e innovació de plats cuinats amb el preciat crustaci El Llagostí de Sant Carles de la Ràpita. Sense oblidar la col·laboració dels Caves Sardài Montferrant, sempre presents en les nostres promocionsgastronòmiques.Ens trobarem amb nous plats a l'hora de cuinar els llagostins, que de ben segur ens deleitaran el paladar amb el seu sabor mediterrani. Llagostins al rom, a la crema, al cava, a la sidra amb arròs, amb fesols, amb reducció de ceba, amb ceps i botifarra etc... L'entrada és lliure per a tothom, per a tastar els diferents sabors i textures dels llagostins, els visitants podran adquirir tiquets pel valor de 6 eur cadascun i degustar un bon plat de llagostins més una beguda. L'acte estarà amenitzat amb havaneres a càrrec de la Coral Rapitenca i comptarà amb activitats tradicionals del Delta a càrrec de l'empresa Polet; Jocs populars de birles, classes i exhibició de tir del rall, taller de barquetes de fulla de senill etc... en les quals podran participar tots els assistents, grans i petits. SETMANA DEL LLAGOSTÍ "Tasta el sabor del mar a la taula" Del 15 al 23 de novembreDurant la setmana gastronòmica des de l'inici de la diada fins el 23 de novembre, els diferents restaurants oferiran menús especials, en els quals trobarem: els Llagostins de Sant Carles de la Ràpita, pescats per mariners de la confraria Verge el Carme, l'arròs de gran qualitat del Delta juntament amb el reconegut peix i marisc de la nostra vila marinera. Tot això acompanyat per vins de la Terra Alta.La diada i la setmana del llagostí dos esdeveniments que permetrà barrejar el sabor dels nostres productes gràcies a la creativitat i el saber fer dels restauradors de la ciutat. Durant aquests dies, els nostres visitants i la gent d'aquí podran gaudir, a dinar o a sopar, de la cuina marinera als restaurants participants.Font: www.turismesantcarlesdelarapita.org
Contacte:
Oficina de Turisme de Sant Carles de la Ràpita
Tlf.:
977 744 624
email:
turisme@stcrapita.altanet.org
url:
www.turismesantcarlesdelarapita.org


Menú Jornades del Llagostí 2008

Carpaccio de llagostí Rapitenc amb oli d’oliva del Montsià.
Llagostins de Sant Carles de la Ràpita amb salsa tàrtara.
Navalles amb bolets, salsa de soja i gingebre.
Patates braves farcides de llagostins.
Llagostins miquets saltejats amb alls tendres,

Raviolis de llagostins i ceps, amb salsa al Pesto.
o
Arròs Caldós amb llagostins i rap.


Postres Casolans


Cafè
Celler
Viña Blanca de Vallformosa D.O. Penedès
Primum Vitae jove D.O. Rioja
Preu Menú 35 euros + 7 % IVA

No hay comentarios: