
Pernil de tonyina amb perfum d’ibèric.
Encenalls de foie amb melmelada de figues de coll de dama.
Navalles escaldades amb bolets i oli de genjíbre.
Escamarlans a la planxa.
Patates braves farcides de llagostins i gratinades amb una musselina d’all.
Milfulls d’anguila xapada amb allioli.
------------------------
Medallons de rap amb salsa de safrà.
------------------------
Galtes de porc farcides de bolets.
------------------------
Degustació de postres de la casa.
Celler
Viña Blanca de Vallformosa D.O. Penedès
Primum vitae Jove D.O. Rioja
Clàssic Brut Nature D.O. Cava
Preu Menú 35 euros + 7%IVA
Amenitzat amb ball fins les 2 de la matinada
Encenalls de foie amb melmelada de figues de coll de dama.
Navalles escaldades amb bolets i oli de genjíbre.
Escamarlans a la planxa.
Patates braves farcides de llagostins i gratinades amb una musselina d’all.
Milfulls d’anguila xapada amb allioli.
------------------------
Medallons de rap amb salsa de safrà.

Galtes de porc farcides de bolets.
------------------------
Degustació de postres de la casa.
Celler
Viña Blanca de Vallformosa D.O. Penedès
Primum vitae Jove D.O. Rioja
Clàssic Brut Nature D.O. Cava
Preu Menú 35 euros + 7%IVA
Amenitzat amb ball fins les 2 de la matinada
No hay comentarios:
Publicar un comentario