lunes, 20 de octubre de 2008

Menú especial sopar de castanyada, nit del 31 d'octubre a l'1 de novembre

Pernil de tonyina amb perfum d’ibèric.
Encenalls de foie amb melmelada de figues de coll de dama.
Navalles escaldades amb bolets i oli de genjíbre.
Escamarlans a la planxa.
Patates braves farcides de llagostins i gratinades amb una musselina d’all.
Milfulls d’anguila xapada amb allioli.
------------------------
Medallons de rap amb salsa de safrà.
------------------------
Galtes de porc farcides de bolets.
------------------------

Degustació de postres de la casa.

Celler
Viña Blanca de Vallformosa D.O. Penedès
Primum vitae Jove D.O. Rioja
Clàssic Brut Nature D.O. Cava


Preu Menú 35 euros + 7%IVA


Amenitzat amb ball fins les 2 de la matinada

No hay comentarios: