jueves, 2 de octubre de 2008

Avui comença la divuitena edició de la fira nautico-pesquera de Sant Carles de la Ràpita



Hotel Restaurant Can Batiste ha elaborat el seguent menú per tal de celebrar tal efemeríde. Un menú pensat per a poder ser degustat tant pels visitants com pels expositors d'Exporàpita 2008

Carpaccio de bacallà amb all, tomàquet i oli d’oliva del Montsià.
Milfulls d’anguila xapada amb pebrot i allioli.
Cloïsses saltades a l’all.
Xipirons fregits.
Brotxeta de Crustacis amb pasta de tempura i llavors de sèsam.

Filet de magret d’ànec amb foie, pernil ceba caramel·litzada.
o
Corona de llenguado farcida de brandada de bacallà i gambes amb salsa americana

o
Arròs caldós amb escamarlans i rap


Bescuit de torro amb mel, mató i nous
o
Brownie de xocolata i nous amb gelat casolà

Cafè


Celler
Viña Blanca de Vallformosa D.O. Penedès
Primum Vitae jove D.O. Rioja
Preu Menú 35 euros + 7 % IVA





No hay comentarios: