
Ara més de 10 anys després de l’ultima millora important hem decidit emprendre un nou repte amb la reestructuració del local construint 18 habitacions més, que afegides a la reforma de les existents el nou establiment disposarà de 28 habitacions.
Arran d’aquesta remodelació, hem volgut adquirir la categoria d’Hotel de 3 estrelles, atenent que anteriorment érem una pensió de 2* (màxima categoria per a pensions) hem decidit augmentar un graó per tal de poder satisfer les necessitats de la nostra clientela.
Tenim com a missió continuar donant un servei de gran qualitat comptant amb un equip humà qualificat, professional, jove però preparat conjuntat amb la vella guàrdia i sobretot molt motivat que faci que el client compleixi amb escreix les seves expectatives, sense descuidar la sensibilització per l’entorn i el medi ambient.
L’objectiu principal és oferir productes innovadors per a la zona tenint en compte que l’establiment es troba en una zona amb productes de molt alta qualitat (vi, oli, peix marisc, arròs...); potenciar l’elaboració de menús i plats per al restaurant amb matèria primera autòctona, donant-li el màxim valor afegit amb la manipulació d’aquests amb mà d’obra altament qualificada mitjançant programes i processos de formació adequats.
Estem molt agraïts pels 25 anys que hem estat al vostre costat i esperem poder servir-los 25 anys més.
Batiste i Montse
No hay comentarios:
Publicar un comentario