
Tal com ve sent tradició, ja des de fa més quinze anys; els Quintos de marina de l’any 1968, comandats per d’incansable Paco Martí, varen realitzar la seva tradicional trobada al restaurant Can Batiste, aquest any amb un èxit de participació amb 43 persones. El Sopar va consistir en diverses entrades, composades per Carpaccio de bacallà amb all, tomàq
uet i oli d’oliva del Montsià; uns taquets de Tonyina marinada amb ceba caramel·litzada i salsa de soja; seguit de Llagostins de Sant Carles de la Ràpita al vapor amb salsa tàrtara; Encenalls foie amb melmelada de fruita; Cloïsses al perfum de vinagre de la Rioja; Xipirons saltats a l’all amb favetes; i una Brotxeta de Crustacis. Per finalitzar, i com a plat principal van poder degustar Llobarro a l’esquena amb llagostins o Cuixa de xai al forn amb bolets o Entrecot de vedella amb tres pebres o Llenguado a la planxa; Els dolços eren un Mini Sant Marc amb coulís de maduixa.
Al finalitzar la vetllada el cantador de rondalla rapitenca Secundino ens va fer gaudir amb uns improvi
sats versos.
Després i per acabar es van cremar unes quantes de les calories agafades durant el sopar amb ball amenitzat amb música dels anys 70 i 80; amb cançons com el rock d'Elvis Presley
"Tutti Fruti", "La de la mochila azul" de Pedrito Fernandez, i altres artistes del moment com el Duo Dinámico, Rafaela Carrà, Formula V, que tant acostumats ens té el senyor Paco Martí al seu programa diari "El Cub 48".

Al finalitzar la vetllada el cantador de rondalla rapitenca Secundino ens va fer gaudir amb uns improvi

Després i per acabar es van cremar unes quantes de les calories agafades durant el sopar amb ball amenitzat amb música dels anys 70 i 80; amb cançons com el rock d'Elvis Presley

No hay comentarios:
Publicar un comentario